" Woman seeks man man seeks Woman - Friendship - Dance "

The regio Partners in Passage
Het is mijn wens een boek te schrijven op een niet traditionele wijze. Met de passanten vanuit het internet zal ik het script samenstellen. Mijn weblog hiervan is opzichzelf nog geen gangbare werkwijze. Bij regelmaat in de tijd zal ik u een tekst op mijn weblog als content aanbieden. De passant krijgt ook de mogelijkheid om mee te schrijven. Bij het ontstaan van een definitieve tekst, zal ik uw informatie meewegen, bijvoorbeeld indien u een verandering of verbetering wenst. Indien u een reactie wilt plaatsen, dient u te klikken in de weblog op de "titel" boven de foto met de kleur blauw. Wacht dan eerst wel even tot de kleur zwart is en ga vervolgens naar onderaan het blad. U ziet bij het verstrekken van uw kennis af van mogelijke mede auteurs rechten, zij gaan automatisch over naar mij als auteur van het script. Indien mogelijk zult u wel als bron in het definitieve boek worden vermeld. Partners in Passage is met een biografische toonzetting als roman bedoeld. Par-in-pas is een afkorting van Partners in Passage. Bij regelmaat wordt een info-: brief uitgegeven. Als bezoeker van mijn blog krijgt u hiervoor de mogelijkheid om zich in te schrijven. In het content- script van het boek, zullen eerst de taal en spellingsfouten hersteld worden door een officiele corrector, nadat het alsnog is geredigeerd wordt het uitgegeven. 

Geeft u ook wat aandacht aan de relevante Google reclame, het kost u niets.

Met vriendelijke groet,
Sikko Heinrich Hachmer  
                                                                                                                                                                                                            

Tuesday, May 22, 2012

NICOLAAS BEETS [ 2e pinksterdag Speedboat Adventure ]

Agenda « Mates and Dates
Emailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten Registreren
Ga je mee naar:
Goodbye Good Luck Meeting met diner , meer info...

Agenda

Speedboat Adventure met lunch op grote hoogte!
Plaats: Rotterdam
Datum: 28-05-2012
Tijd: 11:30
Prijs: € 79.50
Prijs Golden Mate: € 72.50

Zin in een nieuwe thrill? Ga dan mee met de Speedboat Adventure! Stap aan boord van een super snelle motorboot (RIB) en maak een spetterende rondvaart over de Maas! Dit in combinatie met een heerlijke lunch op 100 meter hoogte en een wandeling langs de kubuswoningen en de Oude Haven maken deze 2e pinksterdag weer helemaal compleet!

Op maandag 28 mei (2e pinksterdag) ben je 11.30 uur van harte welkom bij de Euromast in Rotterdam. Hier beginnen we de dag met een onvergetelijke ervaring! We stappen aan boord van een supersnelle motorboot (RIB) en maken een spetterende rondvaart over de Maas. In een veiligheidsvest gestoken is het tijd om de gashendel open te trekken en zweef je als het ware over het water. Het springen over de golven, de krachten bij scherpe bochten en de wind door de haren zorgen voor een ongelofelijke sensatie! Vanaf het water schieten de Erasmusbrug, Hotel New York en de havens aan je voorbij!

Na deze spectaculaire vaart doen we het even rustig aan en gaan we naar de Euromast waar op 100 meter hoogte een heerlijke lunch voor ons klaar staat. Geniet van het adembenemende uitzicht en de gezelligheid met elkaar! Na de lunch kun je op eigen gelegenheid buiten genieten van het uitzicht en kun je ook met de Euroscoop naar de top.

Hierna maken we een wandeling die ons voert langs de Erasmusbrug, de beroemde kubuswoningen en de Oude Haven, de oudste haven van Rotterdam. Om ongeveer 17.00 uur sluiten we deze dag af met een consumptie op een gezellig terras!

De kosten voor dit arrangement zijn inclusief:

* Havenrondvaart met speedboat (RIB)
* Entree Euromast
* Entree Euroscoop
* Uitgebreide lunch op de Euromast
* Wandeling
* Consumptie ter afsluiting
* Begeleiding door Thea en Auwe
Reserven voor man
Reserven voor vrouw
Speedboat Adventure met lunch op grote hoogte!
Speedboat Adventure met lunch op grote hoogte!
Speedboat Adventure met lunch op grote hoogte!
Speedboat Adventure met lunch op grote hoogte!

No comments:

Post a Comment